Over ons

Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Jan Zuidema en ik ben opgeleid in het bedrijf van mijn vader, Zuidema’s Begrafenis Onderneming te Klaaswaal en ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en eigenaar van Rouwcentrum Zuidema.

Sinds 1994 verzorg ik begrafenissen en crematies.

Iets betekenen voor anderen, wanneer zij het moeilijk hebben, dat is voor mij de motivatie om om dit mooie werk te doen.

De belangrijkste ontwikkeling binnen Rouwcentrum Zuidema is:

Van zoeken naar wat past bij een begrafenis of crematie, zijn we gegroeid naar zoeken naar wat past bij de overledene en de nabestaanden.

Hierdoor krijgt ieder afscheid de “personal touch” die nodig is om op een goede manier afscheid te nemen.

Mijn naam is Eric Arts, na 19 jaar in de logistiek werkzaam te zijn geweest heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar het uitvaartwezen. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en sinds 2011 verzorg ik voor Rouwcentrum Zuidema uitvaarten.

Het is belangrijk dat men na het verlies van een geliefde de tijd krijgt om alles wat er bij een uitvaart komt kijken goed te regelen. Bij Rouwcentrum Zuidema krijg ik de mogelijkheid om die tijd en vooral ook aandacht aan een uitvaart te besteden. In de tijd die ligt tussen een overlijden en de dag van de uitvaart is er een nauw contact met de familie, dit contact en het regelen van de uitvaart volgens de wensen van de overledene c.q. de familie vind ik zeer waardevol.

Men vraagt me wel eens of het beroep van uitvaartverzorger niet een zwaar en vermoeiend beroep is, eerlijk gezegd kan het dat wel eens zijn. Maar de energie die ik krijg wanneer ik merk dat een familie op een waardevolle en goede manier afscheid heeft kunnen nemen, is vele mate groter dan de energie die het kost.

Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk de tijd te nemen om het afscheid van de overledene goed te kunnen voorbereiden waarbij aan persoonlijke wensen tegemoet wordt gekomen. Wij geven de nabestaanden alle ruimte voor invulling van het afscheid van diegene die hen lief is.

Rouwcentrum Zuidema ontzorgt u

Een uitvaart zonder zorgen

Eerste stappen na overlijden

Uitvaart regelen

Persoonlijke wensen

Begraven

Cremeren

Nazorg

Contactgegevens

Rouwcentrum Zuidema

Noordhaven 4, 4761 DA Zevenbergen

Aletta Jacobsstraat 8a, 4623 ZB Bergen op Zoom