Afscheidsbijeenkomst

Beeld en geluid

Muziek is betekenisvol en kan emotioneel zijn. Bij Rouwcentrum Zuidema zijn er verschillende mogelijkheden om muziek toe te voegen aan de uitvaartdienst, passend bij de wens van de overledene.

Of het nu gaat om kerkelijke muziek eventueel gezongen door een koor, live muziek of zelf meegebrachte nummers, wij helpen u graag om de juiste sfeer te creëren.

Wanneer de afscheidsdienst wordt begeleid door een voorganger dan wordt in overleg met u en met de voorganger de dienst ingevuld en de muziek gekozen.

Samen luisteren naar muziek en kijken naar herinneringen in de vorm van foto’s of filmpjes. Het levensverhaal van uw dierbare kan natuurlijk verteld worden tijdens het afscheid. Het is ook mogelijk dit te vertellen in een levensloop bestaande uit muziek en foto’s. 

Uitvaartfotografie

Het maken van een mooie herinnering bij het afscheid van een dierbare is heel waardevol. Dat zit niet alleen in het samenstellen van de plechtigheid, maar ook in het vastleggen van mooie, maar ook moeilijke momenten om ze later te herbeleven.

Wilt u meer weten over uitvaartfotografie neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Rouwcentrum Zuidema ontzorgt u

Een uitvaart zonder zorgen

Eerste stappen na overlijden

Uitvaart regelen

Persoonlijke wensen

Begraven

Cremeren

Nazorg

Contactgegevens

Rouwcentrum Zuidema

Noordhaven 4, 4761 DA Zevenbergen

Aletta Jacobsstraat 8a, 4623 ZB Bergen op Zoom