Locaties

Rouwcentra

Rouwcentrum Zuidema beschikt over drie verschillende rouwcentra en één 24-uurs rouwkamer. Deze zijn ingericht om in alle rust en intieme sfeer afscheid te nemen van uw dierbare overledene. Tijdens de rouwbezoeken wordt naar behoefte koffie en thee geserveerd en krijgt u alle tijd en ruimte die u nodig heeft. 

Klundert

Als eerste rouwcentrum werd in 1999 het rouwcentrum op de begraafplaats aan de Schanspoort 6 in Klundert in gebruik genomen. In dit rouwcentrum is het mogelijk om in kleine kring, maximaal 40 personen, een afscheidsbijeenkomst of condoleance te houden en afscheid te nemen van de overledene.

Zevenbergen

In 2009 werd het rouwcentrum aan de Noordhaven 4 in Zevenbergen in gebruik genomen. Gastvrijheid en huiselijkheid zijn voelbaar wanneer u hier op rouwbezoek komt. In Zevenbergen is tevens ons kantoor gevestigd.

Bergen op Zoom

Per 1 oktober 2019 heeft Rouwcentrum Zuidema de activiteiten én het rouwcentrum aan de Aletta Jacobsstraat 8a te Bergen op Zoom overgenomen van Uitvaartverzorging Cees van den Boom. Na de overname heeft het rouwcentrum in Bergen op Zoom dezelfde uitstraling gekregen als onze beide andere rouwcentra, waarbij we ook nu getracht hebben om een warme huiselijke sfeer te creëren.

Willemstad

Rouwcentrum Zuidema biedt ook een 24-uurs rouwkamer aan in De Gaard, Voorstraat 40, te Willemstad. Uniek aan deze rouwkamer is dat u zelf een sleutel ontvangt zodat u op ieder moment van de dag bij de overledene kunt zijn om afscheid te nemen. Deze rouwkamer heeft een eigen ingang.

Thuis

Rouwcentrum Zuidema biedt de mogelijkheid om de opbaring op diverse plaatsen te laten plaatsvinden zoals thuis of in een rouwkamer in uw eigen woonplaats. 

Zowel in onze rouwcentra als bij thuisopbaring biedt Rouwcentrum Zuidema de mogelijkheid voor opbaring op een (opbaar)bed of in een kist. Uiteraard wordt hierbij gebruik gemaakt van moderne koeltechnieken. Dagelijks wordt door ons gecontroleerd op de werking van het koelapparaat en kijken we naar de conditie van het lichaam van de overledene. Dit geeft net als bij rouwbezoeken natuurlijk ook ruimte voor contactmomenten met de uitvaartverzorger wanneer u nog vragen heeft.

Rouwcentrum Zuidema ontzorgt u

Een uitvaart zonder zorgen

Eerste stappen na overlijden

Uitvaart regelen

Persoonlijke wensen

Begraven

Cremeren

Nazorg

Contactgegevens

Rouwcentrum Zuidema

Noordhaven 4, 4761 DA Zevenbergen

Aletta Jacobsstraat 8a, 4623 ZB Bergen op Zoom