Bloemen
Bloemen

Bloemen bij het afscheid kunnen troost bieden in verdrietige tijden. Bloemen zijn het gebaar van liefde voor de overledene. De keuze van de bloemen is heel persoonlijk. Uitgebreid of ingetogen, het moet passen bij de overledene en bij u als nabestaande. Rouwcentrum Zuidema helpt u graag om de bloemstukken te bestellen. U kunt de stukken van linten of een kaartje laten voorzien met daarop een tekst en/of namen.

Ook wanneer u bloemen wilt bestellen, passend bij de bloemstukken van de naaste familie, kunt u bij ons terecht voor advies. 

Heeft u een bloemist waar u zelf graag komt en vindt u het fijn om de bloemen daar te bestellen dan bent u daar uiteraard vrij in.

Onze eigen rouwcentra in Klundert, Zevenbergen en Bergen op Zoom beschikken over een bloemenruimte om de bloemen binnen te leggen.

Bloemenband

Het kan een mooi gebaar zijn als alle genodigden een losse bloem meebrengen naar de uitvaartplechtigheid. Hiervoor heeft Rouwcentrum Zuidema een bloemenband beschikbaar. Deze bloemenband wordt om de uitvaartkist gespannen en daar kunt u de losse bloemen tussen steken. De bloemenband van Rouwcentrum Zuidema is herbruikbaar, zodat hij niet na ieder gebruik geproduceerd hoeft te worden.

U kunt er ook voor kiezen de losse bloemen in vazen naast de uitvaartkist te zetten. 

Rouwcentrum Zuidema ontzorgt u

Een uitvaart zonder zorgen

Eerste stappen na overlijden

Uitvaart regelen

Persoonlijke wensen

Begraven

Cremeren

Nazorg

Contactgegevens

Rouwcentrum Zuidema

Noordhaven 4, 4761 DA Zevenbergen

Aletta Jacobsstraat 8a, 4623 ZB Bergen op Zoom