24 uur p/d - 7 dagen p/w

Direct bereikbaar op :

> 0168 - 40 50 38

Graag stellen wij ons aan u voor

Mijn naam is Jan Zuidema en ik ben opgeleid in het bedrijf van mijn vader Zuidema’s Begrafenis Onderneming te Klaaswaal en ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger. Sinds 1994 verzorg ik, begrafenissen en crematies in Klundert en omgeving. Iets betekenen voor anderen, wanneer zij het moeilijk hebben, dat is voor mij de motivatie om om dit mooie werk te doen.

In 1995 startte ik met ons bedrijf: Begrafenis Onderneming Klundert e.o. BV. Wij zijn eigenaar het rouwcentrum op de begraafplaats te Klundert, Rouwcentrum Zuidema en beheren de rouwkamer te Zevenbergschen Hoek aan het Martinuspark, daarnaast beheren wij de rouwkamer van verzorgingshuis De Westhoek te Zevenbergen. Sinds 2009 beschikken wij over een eigen rouwcentrum aan de Noordhaven 4 te Zevenbergen, genaamd Rouwcentrum Zuidema. Sinds september 2014 beschikken wij over een zogenaamde 24-uurs rouwkamer, in kerkelijk centrum de Gaard in Willemstad. Een rouwkamer met een eigen ingang, waar nabestaanden een sleutel van krijgen en op elk door hen gewenst tijdstip afscheid kunnen nemen van hun dierbaren.

Mijn naam is Eric Arts, na 19 jaar in de logistiek werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2010 de overstap gemaakt naar het uitvaartwezen. Ik ben gediplomeerd uitvaartverzorger en sinds 2011 verzorg ik voor Rouwcentrum Zuidema uitvaarten. Het is belangrijk dat men na het verlies van een geliefde de tijd krijgt om alles wat er bij een uitvaart komt kijken, goed te regelen. Bij Rouwcentrum Zuidema krijg ik de mogelijkheid om die tijd en vooral ook aandacht aan een uitvaart te besteden. In de tijd die ligt tussen een overlijden en de dag van de uitvaart is er een nauw contact met de familie, dit contact en het regelen van de uitvaart volgens de wensen van de overledene c.q. de familie vind ik zeer waardevol. Men vraagt me wel eens of het beroep van uitvaartverzorger niet een zwaar en vermoeiend beroep is, eerlijk gezegd kan het dat wel eens zijn. Maar de energie die ik krijg wanneer ik merk dat een familie op een waardevolle en goede manier afscheid heeft kunnen nemen, is vele mate groter dan de energie die het kost.

Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn belangrijke aspecten binnen ons bedrijf. Wij vinden het erg belangrijk de tijd te nemen om het afscheid van de overledene goed te kunnen voorbereiden, waarbij aan persoonlijke wensen tegemoet wordt gekomen. Wij geven de nabestaanden alle ruimte voor invulling van het afscheid van diegene die hen lief is.

Het afscheid
Naast de persoonlijke aandacht vinden wij het erg belangrijk dat een afscheid op stijlvolle en waardige wijze plaatsvindt. Zo wordt er bij de meeste begrafenissen op de schouder gedragen, als laatste eer aan de overledene. Natuurlijk is het ook mogelijk om de familie de kist te laten dragen.

Het afscheid nemen kunt u in alle rust in het rouwcentrum doen of bij u thuis. Wij hebben de beschikking over de benodigde koelfaciliteiten en kunnen een volledige rouwkamer bij u in huis inrichten. Voor het vervoer van de overledene hebben wij de beschikking over een eigen rouwauto, een Cadillac.

Assortiment
Wij beschikken over een ruime collectie graf- en crematiekisten, rouwbrieven, bidprentjes, dankbetuigingen etc. Het drukwerk wordt zoveel mogelijk in eigen beheer gedaan.

Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om samen met u zorg te dragen voor een waardig afscheid.

IMG_1552