24 uur p/d - 7 dagen p/w

Direct bereikbaar op :

> 0168 - 40 50 38

Rouwcentra

Als eerste rouwcentrum werd gebruikgemaakt van het rouwcentrum op de begraafplaats in Klundert. In 1999 werd de exploitatie overgenomen van de Gemeente Moerdijk. Het rouwcentrum in Klundert is door ons van de gemeente Moerdijk gekocht en in de winterperiode van 2014 geheel gerenoveerd.

In 2009 werd het rouwcentrum aan de Noordhaven 4 in Zevenbergen in gebruik genomen.

Per 1 oktober 2019 heeft Rouwcentrum Zuidema de activiteiten én het rouwcentrum aan de Aletta Jacobsstraat 8a te Bergen op Zoom overgenomen van Uitvaartverzorging Cees van den Boom. Na de overname heeft het rouwcentrum in Bergen op Zoom dezelfde uitstraling gekregen als beide reeds bestaande rouwcentra, waarbij we ook nu getracht hebben om een warme huiselijke sfeer te creëren.

Bij alle rouwbezoeken wordt naar behoefte koffie en thee geserveerd. Daarnaast heeft u in ons rouwcentrum te Klundert ook de mogelijkheid om in kleine kring ( maximaal 50 personen) een afscheidsdienst te houden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van moderne apparatuur voor geluidsversterking, het afspelen van muziek of een fotocollage via PowerPoint.