24 uur p/d - 7 dagen p/w

Direct bereikbaar op :

> 0168 - 40 50 38
16 april 1952

Rien van Bree

4 januari 2021
 ogen spraken krachtig
handen gaven rust
woorden waren eerlijk
een hart vol levenslust

Voeg een condoleance toe

Op 28-01-2021 getekend door: Annemarie Timmermans

Heel veel sterkte allemaal met dit plotselinge verlies.

Op 27-01-2021 getekend door: Johan Dirksen

Beste familie en nabestaanden van Rien, Geschokt heb ik het bericht gelezen, maar kreeg tegelijk leuke herinneringen over Rien. Vol trots vertelde hij hoe zijn eerste motorrijles was verlopen. Zo lang geleden en toch in mijn herinnering. Dat zegt genoeg hoe ik Rien als fijn mens en als fijne collega heb mogen ervaren. Ik wens jullie allemaal veel sterkte.

Op 27-01-2021 getekend door: Carlos van Beek

Gecondoleerd met het onverwachte verlies van Rhenen.

Op 27-01-2021 getekend door: Din en Marian van Beers

Beste familie van Bree ,gecondoleerd met het verlies van Rien, sterkte met de verwerking.

Op 27-01-2021 getekend door: Maaltie en Ashwin Gopi-Gajapersad

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Op 27-01-2021 getekend door: Peter Esther en dilano lips

Geen woorden voor. Gecondoleerd met het grote verlies. Heel veel sterkte en kracht in deze zwarten moeilijke tijd. ?

Op 26-01-2021 getekend door: Ron de Bruijn en Willeke Eskes

Beste familie Van Bree, bij het lezen van het bericht op Linked in kregen we beide een intens koud gevoel. Een warme fijne man die ineens weg is. We hadden niet heel veel contact met Rien maar hebben wel jarenlang als collega’s fijn met hem samengewerkt. Ook nadat de samenwerking was beeindigd nog met enige regelmaat contact gehouden. Rien en Jannie allebei ontzettend fijne en warme mensen. Heel veel sterke met dit verlies

Op 26-01-2021 getekend door: Mieke en Ton van Bree

Lieve familie...! Via deze weg willen we jullie condoleren met dit enorme verlies. In gedachte zijn we bij jullie en wensen jullie alle sterkte toe. De herinnering al in jullie hard gegrift staan...! Een lieve groet.... Ruth & Amer, Esther & Sriram en Mieke en Ton

Op 11-01-2021 getekend door: Leendert en Eline van Bree

Lieve kinderen en familie van Rien, Langs deze weg willen wij jullie van harte condoleren met het overlijden van Rien. Wij spraken elkaar nog regelmatig bij de 'Neven- en nichtendag Van Bree', samen met zijn zussen Wil en Trudy. En vanmiddag hebben we de livestream gevolgd bij de warme en bijzonder waardige afscheidsplechtigheid. We wensen jullie veel sterkte in de komende tijd om Rien's overlijden een plaats in jullie leven te geven. Leendert en Eline van Bree, Bilthoven

Op 10-01-2021 getekend door: Fam.T.Jamaludin

Lieve familie van Rien, Allereerst willen wij de naaste familieleden heel veel kracht en sterkte toewensen met dit groot verlies. Wij hebben altijd leuke gesprekken gehad met Rien en koesteren de leuke momenten. Wij gaan Rien missen. Moge de Almachtige jullie de kracht schenken om dit verlies te kunnen verwerken. Helaas kunnen wij de uitvaart niet bijwonen, maar in gedachte zijn wij zeker bij jullie. Liefs, Tariq, Shahnaaz, Zahid en Taufieq Jamaludin.

Op 10-01-2021 getekend door: Annemarie

Lieve allemaal Veel sterkte,kracht,en liefde! Ik denk aan jullie xxx Zo plotseling,veel te vroeg , onwerkelijk maar waar ,groot gemis.

Op 10-01-2021 getekend door: John Frits & Chantal Wilthagen

Lieve allemaal, als vrienden van Ron en Lisette hebben wij altijd veel lovende woorden gehoord over en van Rien. We zijn geschokt door dit droevige bericht en we hopen dat jullie dit verlies ergens kunnen plaatsen, hoe onmogelijk dit ook lijkt. Wij weten zeker dat Rien samen met zijn Jannie een oogje zal houden op jullie als kinderen en kleinkinderen. Want dat herinneren wij ons erg goed van de keren dat we Rien ontmoet hebben, zijn enorme trots op de kinderen en kleinkinderen. Wij hopen dat jullie kracht vinden om verder te gaan en dat de fijne herinneringen een hele grote troost mogen zijn. Veel liefs van ons voor jullie.

Op 10-01-2021 getekend door: C. Versteeg

Lieve Sander, Lisette en Ron, Kayne, Jeyla, en Bryce, Laurens en Gyselle en Kiki, Wat een plotseling en droevig bericht van Rien. Niemand verwachtte dit, toch gebeurd. Zo dapper en vol levenslust bouwde hij voort aan zijn leven zonder Jannie. Een grote schrik vooral. Wij herinneren hem als een evenwichtig en goed relativerend persoon, die niet met zich liet sollen en graag een klus(je) deed voor jullie en anderen. Wat zullen jullie hem missen. Zeker koesteren jullie hele goede herinneringen aan hem. Wij hopen, dat jullie met steun aan elkaar dit verlies te boven komen en wensen jullie daar veel sterkte mee. Liefs van Cor en Corrie

Op 10-01-2021 getekend door: fam. jamaludin

alhoewel wij de uitvaart van rien niet persoonlijk kunnen bijwonen, zijn wij vereerd langs deze weg iets kleins, bescheiden mee te geven van onze herinneringen aan rien, wanneer wij elkaar weer eens ontmoetten, bescheiden aanwezig, open en vriendelijk. rien verruilt onze tastbare wereld met opgeheven hoofd. hij laat achter, mede als jannie destijds een nalatenschap van trotse zelfstandigen die, bij het grootbrengen van hun kinderen, kunnen putten uit de waarden die hun ouders hen hebben meegegeven. veel sterkte toegewenst uit suriname en almere nana, nani, tirza, zoelaiga, khalid jamaludin

Op 10-01-2021 getekend door: Ad en Christine Maas

Alle familieleden gecondoleerd met het overlijden van jullie dierbare. Zo onverwacht is enorm schrikken en dat kost tijd om het een plekje te geven. Wij wensen jullie allen heel veel sterkte om dit te verwerken.

Op 09-01-2021 getekend door: Familie Vogelaar-Bullee

Lieve familie, vrienden en kennissen van Rien. Wij willen jullie heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie vader,schoonvader, Opi,broer,zwager,oom en goede vriend. Hij was een geweldig lieve man die veel te vroeg heen gegaan is. We gaan hem missen.

Op 08-01-2021 getekend door: Dick Kok

Lieve familie van Bree, gecondoleerd met het grote verlies van jullie Pa. Vriend ik ga je zeker erg missen. Altijd als ik je nodig had was je er. Al onze vieringen heb je samen met Jannie meegemaakt en als ik weer eens in het ziekenhuis lag je was er altijd als eerste en nu heb ik niets voor je kunnen betekenen.

Op 08-01-2021 getekend door: Dick Kok

Familie van Bree, Gecondoleerd met jullie grote verlies. Vriend wij gaan je zeker erg missen. Altijd als ik je nodig had of als ik weer eens in het ziekenhuis lag waren de eerste vrienden Rien en Jannie aanwezig en ik heb niets voor je kunnen doen. Goede Vriend R.I.P.

Op 08-01-2021 getekend door: Fam. Kok

Oom Rien voorgoed uit ons midden maar nooit uit ons hart. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We zullen oom Rien erg gaan missen. Heel veel sterkte met die grote verlies. Arie Frans, Melissa en Esmée Kok

Op 07-01-2021 getekend door: Fam. Van Roessel

Lieve familie van ome Rien, Gecondoleerd met jullie verlies. We gaan hem heel erg missen en wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Iwan, Sandra en Tygo van Roessel .


Uw e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.