24 uur p/d - 7 dagen p/w

Direct bereikbaar op :

> 0168 - 40 50 38
9 oktober 1969

Brigitte Barto-van Nispen

5 augustus 2020
 Nooit bezwijkt de liefde.
Geloof en hoop en liefde
zullen blijven, alle drie,
maar de grootste is de liefde.
(1 Kor. 13)

We wilden graag samen oud worden,
onze dromen realiseren en genieten van onze kinderen en hun toekomst,
maar helaas was dit niet voor ons voorbestemd.
Er was nog zoveel te doen en we kunnen je nog niet missen.

Voeg een condoleance toe

Op 01-10-2020 getekend door: Bert-Jan Luijendijk

Beste Arjen, Onlangs vernam ik dit vreselijke bericht van het overlijden van je vrouw. Via deze weg wil ik je alsnog van harte condoleren. Ik wens je alle sterkte en kracht toe in het dragen van dit verlies. Hartelijke groet, Bert-Jan Luijendijk

Op 24-08-2020 getekend door: Wim Tekkelenburg

Beste Arjen, wij vernamen het vreselijke nieuws rond het overlijden van je geliefde vrouw en langs deze weg willen wij jou, je gezin en familie condoleren met het ongelofelijke verlies.. Woorden schieten in deze te kort. Heel veel sterkte namens Team Scheepvaart Rabobank.

Op 24-08-2020 getekend door: Sjoerd Knipping

Lieve Arjen, met verslagenheid hebben wij vernomen dat jouw vrouw onverwacht is overleden. Oneerlijk, verdrietig en een gemis voor jou en je familie. Ik wil jou, je kinderen en andere vrienden/familie heel veel sterkte wensen. Ook namens de mensen aan boord van de Alfa Nero en Alfa Verde.

Op 23-08-2020 getekend door: Jan de Waal

Beste Arjen, langs deze weg wil ik jou, je gezin en familie condoleren met het ongelofelijke verlies.. We hebben elkaar lang niet gezien terwijl we zo dicht bij elkaar werken. Els en ik zijn erg geschrokken... Nogmaals heel veel sterkte en je bent altijd welkom in Dordrecht.

Op 17-08-2020 getekend door: Sanneke van Baar

Vol ongeloof het verdrietige nieuws vernomen dat Brigitte zo plots is overleden. Ik kende haar niet heel goed, maar al wel heel lang, al sinds onze middelbareschooltijd op 't Rijks. Later zaten onze zoons, Sam en Sam, nog een jaar bij elkaar in groep 1 op Lodijke. We groetten elkaar altijd en soms maakten we even een praatje. Het is onvoorstelbaar dat jullie deze mooie, vrolijke, positieve vrouw, moeder en dochter nu al moeten missen. Heel veel kracht en sterkte gewenst bij het verwerken van dit grote verlies.

Op 15-08-2020 getekend door: Joke en Ton Adriaansen- van Nispen

Beste Arjen, Sam en Sofie, Anny en Anton. Heel veel sterke met het verlies van je vrouw, jullie moeder en dochter.

Op 14-08-2020 getekend door: G.A.M. de Kort-Draaijers

Beste Anny, Anton, Arjen, familie en vrienden van Brigitte, Ontzettend geschrokken bij het lezen van de overlijdensadvertentie van Brigitte. Wat een onvoorstelbaar groot verdriet om zo'n lieverd nu te moeten missen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in de komende periode.

Op 13-08-2020 getekend door: Isabelle en Jos Maessen, Pieters

Beste Arjen, Sam, Sofie en familie, Geschokt en vol ongeloof bij het vernemen van het bericht dat Brigitte overleden is. Wij hebben Brigitte leren kennen als een warme en belangstellende vrouw. Rust vredig, lieve Brigitte. Wij dragen jullie elkaars steun, sterkte en kracht toe om het verlies te verwerken en verdriet te dragen.

Op 13-08-2020 getekend door: Bernaards

Lieve anton en Annie Ik heb het vreselijke bericht gehoord van jullie allerliefste dochter brigitte,ik heb geen woorden om dit vreselijke verlies te verwoorden. Marianne bernaards.

Op 13-08-2020 getekend door: Charly & Hanny

Beste Arjan, Sam en Sofie. Wat verschrikkelijk wat jullie is overkomen. Het is bijna niet te geloven en er zijn geen woorden voor. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit verlies te verwerken.

Op 12-08-2020 getekend door: Astrid Suijkerbuijk en partner hofje nr 16

Arjen, Sam en Sophie, Er zijn gewoon geen woorden voor dit plotselinge verlies. Pas nog heb ik met Brigitte buiten achter jullie huis staan praten over hoe mooi we woonden aan het Hofje. Onze honden dartelden om ons heen. Het reetje, de vos een uil veel dieren die we op het veld hadden waargenomen. En dan ineens een telefoontje dat ze er niet meer is. Zo onwerkelijk. Voor jullie heel veel sterkte gewenst met dit enorm groot verlies.

Op 12-08-2020 getekend door: Annelies, Wim, Marit, Iris, Merel en Dagmar Raats

Onze kinderen groeiden samen op aan de Fuut en Sofie en Iris zaten samen in de klas. Genoeg aanleiding voor regelmatige praatjes over van alles en niets. Gewoon gezellig en als het kan elkaar helpen met carpoolen. Vorig jaar bij een feestelijke diploma uitreiking bijgekletst en tot ziens geroepen bij het afscheid. Wat een schrik dat je er dan ineens niet meer bent en er geen weerzien komt. Arjen, Sam, Sofie, veel sterkte.

Op 12-08-2020 getekend door: Piet en Leny van Broekhoven

Lieve Anneke en Anton, heel veel sterkte gewenst en alle kracht en liefde om dit grote verlies te verwerken. Leny en Piet van Broekhoven

Op 12-08-2020 getekend door: Ingrid Rasenberg

Beste Arjen, Sam, Sofie en ouders van Brigitte, wat een verschrikkelijk en verdrietig bericht. Jullie echtgenote, moeder en dochter is jullie zo snel en zo onverwacht ontnomen. Wij wensen jullie veel kracht en sterkte de komende dagen, maar zeker ook voor de tijd daarna. Ron, Ingrid, Sophie en Fleur Rasenberg

Op 12-08-2020 getekend door: Marielle Flipse, Femke en Lars Huismans

Zo definitief , een lieve spontane vrouw en moeder is overleden. Wat een groot verdriet en gemis in jullie gezin. Wij zijn er stil van. Veel sterkte en kracht toegewenst Arjen, Sam en Sofie. Marielle Flipse, Femke en Lars Huismans

Op 12-08-2020 getekend door: C de Geus en W C J de Geus Geluk

Beste Arjen, als jullie eerste overburen op het Anjerveld hebben we kennis genomen van wat jou en je gezin is overkomen. We condoleren je met dit grote verlies en wensen je heel veel sterkte. Willy en Cor de Geus

Op 12-08-2020 getekend door: Rietje van Boesschoten

Beste Arjen kinderen en familie, toen ik vanmorgen de krant las, ben ik erg geschrokken. Brigitte, een mooie, bruisende en enthousiaste vrouw! Wij hebben 10 jaar samen gewerkt bij Oerlemans op het Zonneplein. Het was een gezellige tijd. Wij wensen jou en familie veel sterkte.

Op 12-08-2020 getekend door: Leonie en Piet van Broekhoven

Lieve Anneke en Anton. Heel Veel sterkte gewenst en alle kracht en liefde om dit grote verlies te verwerken. Piet en Lenie

Op 12-08-2020 getekend door: Piet en Leny van Broekhoven

Lieve Anneke en Anton, Heel veel sterkte gewenst en alle kracht en liefde om dit grote verlies te verwerken. Leny en Piet

Op 12-08-2020 getekend door: P.j.a.van Broekhoven

Lieve Anneke en Anton, Heel veel sterkte gewenst en alle kracht en liefde om dit grote verlies te verwerken.Leny en Piet.

Op 12-08-2020 getekend door: Toos Dietvorst

Beste Arjen, kinderen, ouders van Brigitte, familie en vrienden. Wij wensen jullie allen heel veel sterkte met het grote verlies van Brigitte en dat jullie de kracht krijgen om dit te kunnen dragen. We zijn hier erg van geschrokken. Ik heb 13 jr. met haar samengewerkt bij Oerlemans op het Zonneplein, was 'n gezellige tijd en voor 'n roddel of nieuwtje moest je bij Brigitte zijn.

Op 12-08-2020 getekend door: Govert en Josephine Smits

Brigitte, altijd vrolijk, altijd positief, zo zullen we aan haar blijven denken. Heel veel sterkte voor Arjen, Sam, Sofie en verdere familie en vrienden. Govert en Josephine Smits

Op 12-08-2020 getekend door: Ronald en Mieke Verhulst

Beste Arjen Sam en Sofie en verdere familie. Wat een ongelooflijk en verdrietig bericht. Wij wensen jou Arjen, kinderen en familie ontzettend veel kracht en sterkte toe.. Zo'n spontane vrouw....zo jong....zo oneerlijk. We mochten het onlangs, hier op het Anjerveld, nog over de mooie toekomst hebben...en nu deze ramp. Steun elkaar in deze onwerkelijke tijd en probeer de mooie herinneringen aan zo'n prachtig mens te koesteren.

Op 12-08-2020 getekend door: Jack en Lia Malipaard

Wij wensen Jullie heel veel sterkte om dit grote verlies Van Brigitte te dragen.

Op 12-08-2020 getekend door: Inge Vierbergen

Wat ben ik geschrokken van dit bericht. Brigitte was een vriendin van mij op de basisschool. Het leven kan soms zo oneerlijk zijn. Familie en vrienden heel veel sterkte met dit enorme gemis.

Op 12-08-2020 getekend door: Chris Scherpenisse

Lieve Brigitte niet te bevatten dat je er niet meer bent. Jij als overblijfmoeder ik in de activiteitencommissie van Lodijke, altijd gezellig. De klas van Sam gezellig op pad met de moeders, en met zijn allen de avondvierdaagse. Na Lodijke nog altijd even enthousiast als we elkaar tegen komen. Arjen, Sam , Sofie en familie en vrienden, veel sterkte met het verlies van deze kanjer.

Op 12-08-2020 getekend door: Kees van Raaij

Heel veel sterkte met dit ongelofelijk verlies.

Op 12-08-2020 getekend door: Patricia van Langevelde

Arjen, voor jou en kinderen en familie heel veel sterkte met het verlies van Brigitte. Het bericht kwam ijskoud binnen en vol ongeloof. In gedachten bij jullie en Brigitte voor altijd in gedachten als mooi mens en al is het lang geleden een fijne collega die altijd als ik haar zag even tijd had voor een praatje. Hou moed en veel sterkte met jullie verdriet????

Op 11-08-2020 getekend door: The Barto-Smith Family, UK

We were all so sorry to hear about Brigitte. We have such happy memories meeting her from the ferry with the children.She always made us feel so welcome on our visits to Holland. Rest in peace, Brigitte. Alexandra, David, Lukas, Claudia and Anastasia Barto-Smith

Op 11-08-2020 getekend door: Wilmy Moerland en Michael Musch

Wij wensen jullie veel sterkte om dit grote verlies van Brigitte te dragen.

Op 11-08-2020 getekend door: Arthur Suurland

Gecondoleerd. Veel sterkte.

Op 11-08-2020 getekend door: Anouk, Erik, Robin en Jenny Dogge

Zo intens verdrietig dit onverwachte grote verlies. Wij leven enorm met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe. Hoop dat jullie veel steun aan elkaar zullen hebben in deze moeilijke tijd.

Op 11-08-2020 getekend door: Monique van tilborg

Arjen, Sam, Sofie, en alle familieleden. Wat een verdrietig nieuws. Onwerkelijk en heb er geen woorden voor. De herinneringen zullen blijven dat we samen naar school liepen en buiten speelde. Onvoorstelbaar. Ik wens jullie allemaal erg veel sterkte en kracht toe.

Op 11-08-2020 getekend door: Wendy Jacobs

Lieve Sam, Sofie Arjen, Ineens is jullie allerliefste moeder en vrouw er niet meer. Zo onwerkelijk en zo oneerlijk. Wat een ongelofelijk verdriet is dat voor jullie allemaal. Er zijn geen woorden die dit gemis en verdriet kunnen beschrijven. Heel veel sterkte vandaag met het afscheid nemen. Wat zal dat moeilijk zijn. En lieve Sam, weet dat je vrienden er altijd voor je zullen zijn. Liefs Wendy, Erik, Lasse, Sverre, Jente

Op 11-08-2020 getekend door: Aat en Lian van Dijk

Heel veel sterkte, Voor Arjen, Sam en Sofie en de familie. Het was hele liefdevolle dienst.

Op 11-08-2020 getekend door: Erika Haisma-Barto, Hans, Merel en Roos

Lieve Arjen, Sam, Sofie, Het ergste wat je kunt bedenken, is jullie overkomen. Zomaar je geliefde of je moeder kwijt. De eerste keer dat ik Brigitte ontmoette, was in Spanje. Arjen, je was zo dol op haar. Ik weet nog dat je een dure ring voor haar had gekocht en Brigitte helemaal sprakeloos was. En wat was ze mooi. Mijn vader vond haar ook geweldig. Maar dit, dit had geen mens kunnen bedenken, ineens is ze weg. Ik wens jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hebben veel aan jullie gedacht, onze verbazing met anderen gedeeld en voor jullie gebeden. We bidden dat God jullie mag dragen en Hij jullie verdriet mag verlichten. Heel veel sterkte!

Op 11-08-2020 getekend door: Ingrid Barto, Jet en Cato Peper, Achim Bauer

Lieve Arjen, we wensen jou en de familie veel sterkte. Wat is het leven toch fragiel. Dikke kus.

Op 11-08-2020 getekend door: Percy, Joyce & Joey Finn Kommers

Lieve Brigitte, en dan ben je er ineens niet meer. Altijd als ik je sprak vertelde je als trotse moeder van je gezin altijd zo vol lof over de kids en je grote liefde Arjen. Veel te vroeg en zo oneerlijk, er zijn geen woorden voor, wat een enorm groot verlies. Rust zacht lieve Brigitte. Lieve Arjen, Bram, Sofie en familie wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit verlies te kunnen dragen.

Op 11-08-2020 getekend door: The Barto family in the UK

We are all deeply saddened to hear the deeply distressing news of your unexpected and sudden loss. We pray that God will grant you strength during this dark time in your lives. We have such happy memories of the visit we made some years ago.

Op 11-08-2020 getekend door: Els Oosse

Beste Arjen, kinderen en familie/naaste vrienden, Heel veel sterkte in deze onbeschrijfelijke bizarre tijd en voor de toekomst. Jullie zullen de laatste dagen vast heel veel herinneringen van Brigitte opgehaald hebben. Blijf daar van genieten in de toekomst.

Op 11-08-2020 getekend door: Jan Willem & Kathinka

Brigitte, tal van keren reed je, in jouw Volvo voorbij, ik zou zeggen geen dag uitgezonderd! Als we elkaar zagen, ‘s morgens als ik een rondje gelopen had en jij jullie hond uitliet, een vlotte groet, soms een babbeltje. De laatste keer dat we elkaar spraken, een 3 tal weken geleden, had je het over de invulling van deze zomer. Brigitte één en al energie, hoe kon je zo ziek zijn zonder het te weten...waarom zo jong, waarom jij.... Arjen, Sam en Sofie, hoe doe je het zonder Brigitte? Veel sterkte...Jan Willem&Kathinka

Op 11-08-2020 getekend door: Gert en Gisèle Sikken

Lieve familie, we kennen Brigitte en jullie nog niet zo lang. Wat een hartelijke vrouw was Brigitte. Ik heb kennis gemaakt met haar humor, passie voor haar gezin en de liefde voor de natuur achter onze huizen. We wensen jullie heel, heel veel sterkte met het dragen van dit te grote verlies. We wensen jullie daarbij alle kracht en liefde van elkaar en de mensen om jullie heen.

Op 11-08-2020 getekend door: Bianca Lambrechts

Lieve Arjen, Sam en Sofie. Via Claudia heb ik het bericht over het overlijden van Brigitte ontvangen. Wat een ongelofelijk verdrietig nieuws. Vrolijke, grappige Brigitte. Onvoorstelbaar. Ik wens jullie en jullie familie & vrienden alle kracht toe om dit enorme verlies te dragen.

Op 11-08-2020 getekend door: Rosan en Siebe Nieuwkoop

Lieve Arjen, Sam, Sofie en Familie. Vol ongeloof en intens verdriet voor wat jullie moeten doormaken. Hier zijn geen woorden voor! Wat zullen wij de onverwachte spontane gezelligheid missen. De heerlijke kletspraatjes van Brigitte waren goud waard. Gezelligheid, saamhorigheid, zorgzaamheid. Dat is waar Brigitte voor stond. Lieve allemaal, zorg goed voor elkaar en omarm de band die jullie met elkaar hebben. Rust zacht lieve Brigitte! Veel liefs, Siebe en Rosan xxx

Op 11-08-2020 getekend door: Ellen Kuppens

Wat een verdriet, immens.... Gecondoleerd allen met het verlies van je prachtige vrouw, een fantastische moeder en een zo geliefde en gewenste dochter. Er zijn geen woorden voor....

Op 11-08-2020 getekend door: Govert en Josephine Smits

Onbegrijpelijk, de altijd vrolijke en positieve Brigitte... Wat een verdriet, wij wensen jullie alle sterkte toe en denken aan jullie, Govert en Josephine Smits

Op 11-08-2020 getekend door: Ben & Angelique Maelissa-Aijpassa

Lieve Arjen, Sam en Sofie. Groot is onze verslagenheid. Hopelijk brengt de tijd straks wat rust in jullie gedachten en kunnen mooie herinneringen de pijn van het verlies verzachten.

Op 11-08-2020 getekend door: Nico en Maureen Hoogelander

Beste Arjan, kinderen en familie wij wensen jullie vandaag bij het afscheid nemen alsmede voor de toekomst zonder jullie lieve Brigitte heel veel sterkte. In gedachten zal ze er altijd zijn.

Op 11-08-2020 getekend door: Rosanne Selsig & Werner Smith

Bestaan er woorden om uit te drukken hoe erg je iemand zal missen? Ik weet ze niet. Ik weet wel dat de liefde en herinneringen blijven. Heel veel sterkte en moed met dit verlies. Rust zacht lieve Brigitte

Op 11-08-2020 getekend door: Mieke Quadt

Beste Arjen,kinderen en familie. Gecondoleerd met dit grote,onverwachte verlies van Brigitte. Ik kende haar al een aantal jaren,doordat ze van mijn dochter Martine vriendin was. Wat een gezellige tante was het. Heb haar weer keertje ontmoet, toen ze met Martine aan de kassa v.d.foodstoet zat. Wat hadden ze het heet in dat hok. Brigitte en ik vonden het heel leuk elkaar na zoveel jaren weer te zien.Heb leuke herinneringen aan haar.Wens jullie heel veel sterkte voor de komende tijd.Rust zacht Brigitte

Op 10-08-2020 getekend door: Guus en Anja de Wit

Arjan en kinderen heel veel sterke met dit grote verlies. Ik hoop dat jullie dit moedig kunnen dragen.

Op 10-08-2020 getekend door: Lilian

Beste Arjen, Sam, Sophie en ouders, Wat een enorm verlies voor jullie. Onvoorstelbaar en niet te begrijpen. Twee weken geleden sprak ik nog met Brigitte, ook over plotseling verlies en hoe oneerlijk dit voelt. Bizar dat ze een weekje later zelf het leven moest verlaten. Wij herinneren haar als een vrolijke, goedlachse vrouw, haar gezin op nummer één en met een groot hart. We wensen jullie heel veel kracht toe om dit verdriet en verlies samen te dragen. Rob&Lilian, Bram, Roel en Floor Teunissen

Op 10-08-2020 getekend door: Toon, Rian en Jennifer Hartog

Beste Arjen, Sam en Sofie, Wij wensen jullie veel sterkte met dit grote verlies. Brigitte zal door iedereen die haar kende nooit vergeten worden.

Op 10-08-2020 getekend door: Rik en Nieke Lammes

Beste Arjen, Sam en Sofie en ouders, Wat een enorm verdrietig bericht. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte, en hopen dat jullie veel steun bij elkaar en in de omgeving mogen vinden.

Op 10-08-2020 getekend door: Kees en Marion de Kort

Zo onwerkelijk en nauwelijks te geloven! Wat een groot verdriet! Veel te jong! Brigitte heeft bij velen een onuitwisbare indruk nagelaten. We wensen Arjen, de kinderen, pa en ma van Brigitte en verdere familie en vrienden heel veel kracht en sterkte toe.

Op 10-08-2020 getekend door: Claudia de Ridder

Dit is niet te bevatten. De goedlachse Brigitte. Altijd vriendelijk en opgewekt, dat was ze als we bij Oerlemans binnen kwamen, bij de overblijf op Lodijke of bij de Jumbo, altijd een groet en interesse hoe het met je ging. Die simpele dingen maakte haar tot een mooi mens. Zo zal ze herinnert worden. Arjen, Sam, Sofie en familie heel veel sterkte.

Op 10-08-2020 getekend door: Annemarie de Jonge

Lieve Brigitte, Toen ik je leerden kennen tijdens de overblijf op Lodijke konden we het gelijk goed met elkaar vinden. Nadat je gestopt was kwamen we elkaar vaak tegen tijdens het boodschappen doen en dan duurde het boodschappen doen veel langer dan normaal. ? Toen je ook nog bij ons tennisteam kwam was het gelijk weer heel gezellig met je. Helaas kan ik niet bij je afscheid zijn omdat ik in het buitenland zit, maar ik zal dinsdag het glas op je heffen om zo je leven te vieren. Rust zacht lieve Brigitte. Ik wens Arjen, Sam, Sofie, familie en vrienden heel veel sterkte om dit vreselijke verlies een plaatsje te geven

Op 10-08-2020 getekend door: Kees en Hanneke Piers

Heel veel strekte en kracht gewenst om dit onvoorstelbare verlies te dragen.

Op 10-08-2020 getekend door: Brigitte de Crom

Wat een verlies. De hemel heeft er schitterde, fonkelende ster bij gekregen. We waren misschien niet zo best in tennis, maar na de wedstrijd, onder het genot van een glas wijn trainde jij onze lachspieren. Arjen, Sam en Sofie, heel veel sterkte en kracht om het verlies van Brigitte te verwerken.

Op 09-08-2020 getekend door: Ellen Goslinga

Lieve Arjen, kinderen en andere familie. Op ons vakantieadres bereikte ons dit verschrikkelijke bericht. Wat een enorm groot onverwachts verdriet. Woorden schieten tekort. We denken elke dag aan jullie en bidden jullie heel veel kracht en sterkte toe. Alexander en Ellen Goslinga.

Op 09-08-2020 getekend door: Marga Schuite

Wat een groot verlies, geen woorden voor. Heel veel sterkte voor nu en de toekomst!

Op 08-08-2020 getekend door: Karin Herder

Wat een verlies. Als ik aan Brigitte denk, denk ik aan alle gezellige overblijfmiddagen op Lodijke, wat hebben we veel gekletst en gelachen. Ook alle goede tips over lekker eten en drinken zal ik niet vergeten, zo zijn we zelfs door haar in Spanje terecht gekomen bij een restaurant van een goede vriendin van haar. Ook Brigitte tegenkomen tijdens het boodschappen doen was altijd gezellig, er was altijd tijd voor een praatje. Rust zacht, lieve Brigitte. Familie en vrienden veel sterkte!!!


Uw e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.