24 uur p/d - 7 dagen p/w

Direct bereikbaar op :

> 0168 - 40 50 38
* Berkel en Rodenrijs, 9 april 1940

Arkje de Heer-Buitendijk

† Terheijden, 3 januari 2021
 In vrede leg ik mij neer

en meteen slaap ik in,

want u, HEER, laat mij wonen

in een vertrouwd en veilig huis

Ps 4 : 9

Voeg een condoleance toe

Op 10-01-2021 getekend door: Fam. Buitendijk

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma, tante Artje voor ons. Veel sterkte en troost toegewenst. Hartelijke groet, Wilco en Alieke, Aniek en Jorian Buitendijk

Op 09-01-2021 getekend door: Theo en Stefiene den Hoed

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en (over)oma. Veel sterkte met dit verlies! Gods zegen toegewenst om dit te dragen. Lieve groeten

Op 09-01-2021 getekend door: Janneke en Izak

Geachte familie. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, oma en overoma, tante Artje. Heel veel sterkte toegewenst in de komende tijd als het gemis voelbaar wordt.

Op 09-01-2021 getekend door: Joost de Vries en Sandra van Houts. Maaike, Mirte, Corieke en Roy, Elena, Jorian en Boaz

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder / oma / zus. God heeft haar verder lijden bespaard en heeft haar thuisgehaald. Zij is ons voorgegaan en we zullen haar weerzien in heerlijkheid. Veel sterkte in de komende tijd.

Op 09-01-2021 getekend door: Christina en Marten, Job, Anna, Gijs van der Es

Beste familie de Heer, ons meeleven voor jullie bij het sterven van jullie moeder, schoonmoeder en oma. Aan ''tante'' Artje bewaar ik goede herinneringen. Hoe ze eindeloos kon vertellen, haar lach, haar nijver en haar betrokkenheid. We hebben de afscheidsdienst on-line kunnen bijwonen en het trof me hoe groot haar hartelijke zorg en betrokkenheid, haar liefde, voor haar jongens was. We wensen jullie Gods liefdevolle aanwezigheid toe. Dat dit jullie mag troosten in het gemis en verdriet om haar sterven. De herinneringen die jullie aan haar hebben, aan thuis, aan jullie ouders. Dat die herinneringen een plek krijgen in jullie leven nu het ouderlijk huis is weggevallen. Hartelijke groet.

Op 09-01-2021 getekend door: Dirk & Esther Buitendijk

Beste familie, beste neven, ook vanuit 't Harde leven we met jullie mee. In het bijzonder vandaag. Gods troost toegewenst bij het verwerken en het verder gaan.

Op 09-01-2021 getekend door: Koen en Margot Schouten

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)moeder en oma. We bidden jullie Kracht en Troost van God toe.

Op 09-01-2021 getekend door: Amelia

Gerard en Famille Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder, Wij wensen jullie veel sterkte in de komende moeilijke tijd. Groetjes Famille Bristol

Op 09-01-2021 getekend door: Maaike, Joop, Albert en Joke Scherpenisse

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder, oma en over-oma. Sterkte gewenst vandaag tijdens de begrafenis en de komende periode! Gods nabijheid en Liefde toegewenst!

Op 09-01-2021 getekend door: Jacqueline Santbergen verzorgster in westhoek

Beste familie Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies

Op 09-01-2021 getekend door: Piet en Tiny Vellema

Beste Bas&Ina en verdere familie van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma. We bidden jullie heel veel kracht en sterkte toe de komende tijd.

Op 09-01-2021 getekend door: Kees en Tine Verschuren Mangnus

Beste Familie de Heer, Onze condoleance bij het overlijden van jullie moeder en oma. Heel veel sterkte om dit verlies te dragen.Hartelijke groet.

Op 09-01-2021 getekend door: Familie De Jong

Beste familie De Heer, Bas, Ina en kinderen, we leven met jullie mee en bidden jullie de Troost en nabijheid van onze Hemelse Vader toe met het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. We bewaren goede herinneringen aan haar. Meelevende groet oom Klaas, tante Metty en Etty. Drogeham/Groningen

Op 09-01-2021 getekend door: Maaike, Joop, Albert en Joke Scherpenisse

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder, oma en over-oma. Wij wensen jullie Veel sterkte toe, vandaag tijdens de begrafenis en de komende periode. Gods nabijheid en Liefde toegewenst!!

Op 09-01-2021 getekend door: Cees en Anke Brink

Geliefde familie de Heer, kracht gewenst om verdriet te dragen en een lege plaats te leren accepteren. Jullie lieve moeder, altijd interesse voor een ander, ze mag uitrusten bij haar Heer. Sterkte! Haar lichaam is gezaaid met het oog op de oogst die zeker komt; toonladders geloof houden ons op de been!

Op 09-01-2021 getekend door: Toos en Piet Vonk

Beste familie, Ook wij willen jullie condoleren met het overlijden van jullie moeder en oma. Wij wensen jullie sterkte om dit verlies te dragen. Het is een troost dat jullie allemaal weten van Gods beloften. Houdt je daar maar aan vast.

Op 09-01-2021 getekend door: Pieter en Carla Buitendijk

Beste familie, Ook in Eindhoven leven we vandaag mee met jullie. Gecondoleerd met het afscheid van jullie moeder en oma. Mijn tanta Artje. Wij wensen jullie veel sterkte en kracht. Het ga jullie goed.

Op 09-01-2021 getekend door: Fokke en Franka Blaauwbroek-van Elk

Beste familie de Heer-Buitendijk, in het bijzonder Bas, Ina, Jeroen, Tinie, Romke en Jeroen, ik wens jullie een liefdevol afscheid toe waarin naast tranen van verdriet ruimte is voor mooie herinneringen en een lach. Vervolgens veel sterkte bij de verwerking van dit verlies waarbij jullie worden gesteund door Geloof, Hoop en Liefde. Ik steek om 14.00 uur een kaarsje voor jullie (schoon)moeder en (over)oma op. Weet dat we aan jullie denken. Liefdevolle groet.

Op 08-01-2021 getekend door: Peter en Petra van Veelen

Beste Arja, Bas, Johan, Gerard en Kees, en ook jullie vrouwen en kinderen. Wij willen jullie van harte condoleren met het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. Wij zullen Artje altijd blijven herinneren als een erg betrokken, lieve vrouw. Zij heeft geen gemakkelijk leven gehad, zeker ook door het zo vroeg overlijden van jullie vader Gerrit. Tegelijk was zij ook erg lang sterk, en wist zij zich gedragen door haar Vader in de hemel, daar waar zij nu mag zijn. Wij wensen jullie het allerbeste toe.

Op 08-01-2021 getekend door: Nees Buitendijk -de Gelder

Langs deze weg een meeleven bij het sterven van jullie moeder en oma . Mijn vriendin vanaf de schooljaren en nicht van mijn overleden man Teun Goede herinneringen aan deze vriendschap. De laatste jaren wat vervaagd . Heel veel sterkte bij dit verlies en morgen en wat nog komt . Ik zal de dienst volgen op afstand en dat is heel jammer ,maar kan niet anders helaas door Corona .

Op 08-01-2021 getekend door: Gitta Snoeren

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon)moeder/oma, ik wens juliie veel sterkte,het was fijn voor haar gezorgd te hebben.

Op 08-01-2021 getekend door: Tiny Cabaret

Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma , heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode

Op 08-01-2021 getekend door: Peter en Barbara kramer

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder/oma.

Op 08-01-2021 getekend door: Kees en Truus Hendriks

Beste Arja, Bas, Johan, Gerard, Kees en families, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon) moeder en oma. Vriendelijke groet, Kees & Truus

Op 08-01-2021 getekend door: Fam. W. Leijenhorst

Beste familie, gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. Ze heeft geen gemakkelijk leven gehad. Gelukkig heeft God haar bewaard bij het geloof. Moge God ook jullie nabij zijn. Veel sterkte de komende tijd.

Op 08-01-2021 getekend door: Marten en Anneke Tel

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Troost kracht en liefde van onze Hemelse Vader wensen wij jullie toe Hartelijke groet

Op 08-01-2021 getekend door: Arjen Buitendijk en Wilma Meulenbeek

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst.

Op 07-01-2021 getekend door: Michel Kramer

Gecondoleerd, Michel Mike en kevin Kramer

Op 07-01-2021 getekend door: Wybe en Elly Huizenga-Buitendijk

Beste neven nichten. Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder . Veel sterkte toegewenst

Op 07-01-2021 getekend door: Margreet en Luuk van Doornik

Beste Arja & Jacoline, Bas & Ina, Gerard, Kees & Thera, hierbij onze hartelijke deelneming met het overlijden van jullie moeder en schoonmoeder. Wat is dit vlug gegaan en wat triest dat Corona daarbij een oorzaak was. Gelukkig is ze nu bij de Here en heeft somberheid plaats gemaakt voor eeuwige vreugde. We wensen jullie heel veel sterkte met de begrafenis a.s. zaterdag en met alles wat daarna nog komt. Met hartelijke groet, Margreet en Luuk van Doornik.

Op 07-01-2021 getekend door: Fam A. Hendriks

gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder en oma . Een lege plaats , dat is altijd verdrietig ! maar er is ook troost uit goed woord , met zijn rijke belofte dat zij Zijn Naam nu eeuwig mag loven en prijzen Sterkte toegewenst voor de komende tijd !

Op 06-01-2021 getekend door: Gert en Else Meeuwsen - Buitendijk

Lieve neven en nichten en familie, van harte gecondoleerd met het sterven van mijn tante Artje, jullie moeder en oma. Ik ken haar als een lieve tante, met vriendelijke aandacht. Wat een gemis zal dat brengen, als je je moeder moet missen. We wensen jullie heel veel sterkte en warmte toe, in deze tijd van afscheid nemen, regelen, begraven, en straks de tijd van rouwen. Lieve groet voor jullie!

Op 06-01-2021 getekend door: Guido en Anneke Buitendijk

Van Harte gecondoleerd met tante Artje! Veel sterkte gewenst. Ik herinner haar als een blije en meelevende tante die niet graag wilde laten blijken dat ze ook een rugzak meedroeg. Wat fijn dat ze dat niet meer hoeft! Liefs!

Op 06-01-2021 getekend door: Arie en Anne-Marie de Heer-Elemans.

Gecondoleerd met het verlies van jullie lieve moeder, schoonmoeder, oma en over-oma. Wij wensen jullie veel sterkte in de komende moeilijke tijd.

Op 06-01-2021 getekend door: Ed en Heleen

Beste familie, ook vanuit Rijnsburg leven we intens met jullie mee. En daarom onze oprechte deelneming. Heel veel sterkte om na het verlies van jullie vader, nu ook dat van jullie moeder te verwerken. opnieuw een lege plek in jullie leven. Gods kracht en liefde toegewenst in de aanloop naar de begrafenis en daarna. We blijven met elkaar verbonden. Ed en Heleen

Op 06-01-2021 getekend door: Jan en Henriëtte Bijl -Arjan-Wouter-Jorinda-Lianne

Gecondoleerd met het verlies van jullie (schoon) moeder en oma. Gods troost en nabijheid toegebeden voor nu en de komende tijd. Fijn dat zij verlost is, maar we zullen onze ‘tante’ Artje missen.

Op 06-01-2021 getekend door: Peter en Corine Spanninga-Buitendijk

Beste neven, nichten en kinderen we willen jullie condoleren met het overlijden van jullie moeder en oma. We bidden jullie heel veel troost en sterkte toe!

Op 06-01-2021 getekend door: Frank, Mariette, Lesley en Thomas en Nigel van Goch

gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder, schoonmoeder, oma en over-oma. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

Op 06-01-2021 getekend door: Rene Colette Remco en Jasmijn Ploeg

Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder/oma. We willen jullie troosten met de woorden van Paulus uit 1 tess 4:13-18. We bidden voor jullie om Gods troost en nabijheid in deze verdrietige tijd. Hartelijke groet


Uw e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.